Van Pakse naar Siem Reap (cambodja) - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Michel Samehtini - WaarBenJij.nu Van Pakse naar Siem Reap (cambodja) - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Michel Samehtini - WaarBenJij.nu

Van Pakse naar Siem Reap (cambodja)

Door: tonenmichel2012

Blijf op de hoogte en volg Michel

09 April 2012 | Cambodja, Phnom-Penh

Hallo iedereen,

Hier weereven een kleine up date, we zijnn om 8 uur vertrokken naar de grens van Cambodja, om 11 uur waren we daar. Alles ging best wel snel met de grens overgang, de gebruikelijke papaieren invullen en betalen voor je visum. Na de gezondheid check die nergens op slaat mag je Cambodja in. Rond 12 uur met de bus naar SiemReap. We zouden om 21.30 aankomen.... ahum dat werd wat later, en wel om -01.00 uur snachts. De weg was weg en waar die wel was was tie slecht, en metr slecht6 bedoel ik echt waardeloos verrot. Jeeee wat een reis was het, wel knus hahaha, het valtons op dat niemand mopperd en dat de backpacker diewe tegen komen sociaal en vriendelijk zijn. Veel memnsen uit USA komen we tegen. Het valt ook gelijk op dat we in een ander land zitten, meer houten huizen,nog meer vuilnis overal en een ander typemens. Allemaal even aardig vinden we.
Na der aankomst in Baca ville ingecheck een guesthouse in nederlandse handen. Aardige mensenhier weer.
Om 2 uur gaan slapen,wewaren verrot, maar ja soms heb je dat het tegen zit on the road.

Vandaag uitgeslapen het is ten slotte 2e paasdag. Wezijn een fiets gaan hurenn en na het ontbijt op pad gegaan. We hebben wat kleine Kmer tempels gezien en een schaduw handpop gekocht. We zijn naar het nationaal muserum gegaan,heerlijk cool en erg leuk, we begrijpen nu meer van Ankor Wat, dat gaan we vannacht bezoeken. Om 04.30 opstaan voor de zonopkomst, en dan de trip met een tuk tuk driver voor alle high lights. We kunnen hert onmogelijk allemaal zien zo groot is het rijk van alle tempels. We zijn naar een Pizza tent geweest was heerlijk. effe geen noodles
Met de fiets naar Bar street enn de nacht markt. Het is allemaal leuk en men is oprecht vriendelijk. Nog even een goede voetmassage gedaan en dan ga iik zo weerdoucghen en naar bed. Het is 10uur en wemoeten erzo weeruit.
Groetjes van ons 2
xx

• 11 April 2012 - 10:56

Niko:

halo ton en michel.
    twede pasdag heb mijn
    vader de kozijnen op ge knapt.
    en ik heb een toeter op mijn fiets.
    ge zet met ons gaat het goet
    groete niko

• 20 Januari 2018 - 22:58

Yvonne Kouwenberg:

Wat een leuk reisverslag, en ja ik weet welke weg je bedoeld, daar ben ik ook geweest!
    Maar wel leuk wat je onderweg allemaal tegenkomt.

• 20 Januari 2018 - 23:59

Yvonne:

Hai Michel, ik weet niet of je mijn e mailadres kunt zien en of je nog weet wie ik ben.
    yvonnekor@hotmail.com
    Wat hebben we lol gehad in het zonnelied.
    Als je het leuk vind om contact te maken mail me dan.
    Groetjes Yvonne Korver Kouwenberg