Bankok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Michel Samehtini - WaarBenJij.nu Bankok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Michel Samehtini - WaarBenJij.nu

Bankok

Door: tonenmichel2012

Blijf op de hoogte en volg Michel

26 Maart 2012 | Thailand, Bangkok

Hallo allemaal, ons 1e verslag vanuit bangkok. We hebben een voorspoedige vlucht gehad naar Thailand. Grappig al die chinezen in ons vliegtuig, mondkapjes op enzo.
We hadden een gezellig persoon naast ons in het vliegtuig waar we samen een taxi genomen hebben naar Koh san road. een backpackers hoek met veel guesthouses. We zijn naar de Rambutyri street gegaan is iets rustiger. Ons hotel kost 350 Bath, is 8,25 euro. Niet duur gewoon basic, wc douche, fan en 2 persoonsbed.
We hebben eerst geslapen, we waren zo moe van de ries en de uurverschillen. We hebben gelijk na de lunch een verkwikkende voet, hoofd, rug en nek massage gehad van 1,5 uur. Heerlijk gewoon... En dat voor 8,75 euro. we verdienen er op hahahaha.Het is trouwens warm denk rond de 35 graden, af en toe bewolkt.
Daarna een tempel complex waar we op kijken bezocht, was wat klein maar erg mooi. S'avonds wat gaan eten en de trein geregelt. Vanavond(maandag)gaan we om 20 uur met de nacht trein naar Laos. We stoppen op de grens van Nong Khai. We zijn na het avond eten gaan slapen.

Maandag 26 maart.
Vanmorgen uitgeslapen tot 10.30 uur.
We hadden het nodig. Na een ontbijtje zijn we met een bootje over de rivier ggaan naar Wat Arun, de oudste tempel van Bangkok. Erg mooi en heel groots opgezet. We hadden al wat gezien op een eerdere vakantie dus zodoende dat we het paleis, de liggende boeddha en china town overslaan, Met de toek toek terug naar Koh san road. Ton heefy een zonnebril gekocht en een riem. We hebben bij de Mac Donaldc gegeten, want ik ben bang dat de rest van de holliday rijst en noodles word. Het is nu bijna 5 uur en gaan nog even wat drinken, rond 6 uur uitchecken en naar het station toe, we moeten in de spits dus het zal nogal druk zijn.
We hadden vandaag behoorlijke onweersbuien, maar zo snel dat ze er waren zo snel zijn ze weg en het friste er wel even van op, nu schijnt de zon en is het weer erg warm.... zo gaat dat hier.
Ik hoop morgen of overmorgen iets te kunnen mailen vanuit Vientiane, de hoofdstad van Laos.Ton zit nu aan een halve liter Singha bier... Die raakt hem wel merk ik...

Sawadee xx Ton en Michel

Groetjes van Ton en Michel

• 26 Maart 2012 - 10:42

Het Zusje:

goed om tehoren van jullie nog veel plezier
    xxxmo

• 26 Maart 2012 - 13:27

Har En Peet:

Leuk om te lezen, hoe het jullie vergaat...Nog even en de Nam Pla(de gefermenteerde vissaus) komt weer uit al je poriën, hoeken en gaten, dus heel slim nog even een macD.
    erg gaaf om zo op vakantie te gaan, lijkt me ook zo geweldig, maar niet weggelegt, dus geniet ik xtra van jullie avonturen.
    Kop Kun Kap!
    Peet

• 26 Maart 2012 - 19:02

Jacq:

Fijn dat jullie een goede vlucht hebben gehad! Hebben jullie ook nog lekker genoten van het zwembad en de overheerlijke Pad Thai van 0,80 cent? Veel plezier in Laos! XX

• 26 Maart 2012 - 20:29

Lenie Mulder:

Hoi, wat leuk om te lezen dat het jullie goed gaat. Geniet er lekker van. Blijven wij hier jullie verhalen wel lezen. Altijd leuk. En Michel, ik hoorde dat je toch nog teva's hebt kunnen scoren. Al zijn het oude, van vorig jaar. Maar wel in onze nationale kleur. Hoop natuurlijk wel dat ze je super zitten want anders moet ik dat weer veel te lang aan horen als je terug bent. Heel veel plezier daar. Liefs Lenie

• 27 Maart 2012 - 18:36

Pat En Lien:

Eten bij de Mc?? Haha, een mc sunday met nootjes:) Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad en inmiddels een beetje uitgerust zijn. Heel veel plezier, lekker genieten samen en mooie foto's maken voor het thuisfront! Veel groetjes van ons X

• 27 Maart 2012 - 19:38

Annemarie:

Internet is super traag in Laos, maar niets in onmogelijk :) Veel plezier, ben benieuwd naar jullie volgende reisverslag! Have fun! X Annemarie